לפני איזה שבועיים פרסמתי תוכנה ליצירת שמירה עכשיו [בדילי]החלטתי להביא מדריך..
הורדה:
http://rapidshare.com/files/17013809...r_2.8.zip.html
אז ככה:
מורידים את התוכנה ומחלצים את הקבצים ואז יש לך חלון כזה:
נכנסים bin [באדום]ונפתחת לכם התיקייה הזאת:
תיכנסו ל editor ותקבלו את החלון הבא:
תיכנסו לשמירה[היא חייבת להיות במסמכים שלי]
ואז נכנס לכם לחלון של העריכה.
הלשונית הראושנה ganeral
אדום-כמה כסף יש לך,אתה יכול גם לעשות 9999999 או -9999999
בורדה-כמה ימים עברו מתחילת המשחק[לפי הספירה שלהם]
ירוק-מה היום בשבוע[לא כ''כ שימושי]
תכלת-מה השעה
כחול-השעון,אפשר לעשות שלא יהיה כל דקה שניה אפשר איך שרוצים[שחקו עם המליונית שניה]ואפשר שיהיה זמן אמיתי כל דקה דקה
ורוד-מה יש לך במשחק אני יודע רק תשלוש האחרונים מה זה חח יש לך riot שזה בלאגן ב ls [מי שסיים תמשחק יודע],אם אתה רוצה שיהיה מלחמה על השטחים,ושיהיה לך את כל הבגדים בארון.
סגול-כמה השתמשת בציטים[אפשרות לאפס]
לשונית הבאה bodey&skiles
זאת אחת הלשונית הכי שימושיות לדעתי
אתה יכול לקבוע כמה בריאות יהיה לך כמה מגן כמה אתה שמן סיבולת שרירים מיומניות מתחת למים בריאות מקסימלית[עושה את המד חיים ארוך],מיומנת אופניים אופנעיים נהיגה וטיסה[אני רק יודע שיש לך 1000 טיסה הדלתות של השדה תעופה נפתחות..]
הלשונית הבאה היא לשונית shcool עליה אין מי יודע מה להסביר אתה יכול להחליט אם תקבל זהב\כסף\ארד אבל את המבחן האחרון זה לא עושה אותו תצטרכו לעשות לבד.
שימו לב!!אתם תוכלו לשנות את הבתי ספר רק לאחר ששתחילו אותם.
הלשונית הבאה היא zones זה הלשונית שבעצם קובעת למי השטחים וגוס בולס או גרוב סטריט..אתם מסמנים את השטח ואם אתם רוצים לדוגמא שהכול יהיה של הגרוב[ברור שזה מה שתרצו XD]אתם מסמנים ב grove street 40 ואז הכול של הגרוב.
הלשונית הבאה היא מיקום,איתה אתם יכולים לקבוע איפה תהיו בכל san andreas [שימושי מאוד במשימות שבין LS ל SF חוסך הרבה נסיעה מ angel pine ל red contrey
את הלשונית הבאה נשקים אני הכי אוהב,אתה יכול לקבוע איזה נשקים יהיו לך,כמה,מיומנות,ונגיד ב swan אם אתה רוצה 2-2 ויש לך רק 2.
הלשונית הבאה[והאחרונה שאני יודע מה היא עושה XD]היא לשונית הגרפיטי שאתה עושה במשימה השלישית,אתה יכול לקבוע כמה גרפיטי עשית
זהו אחרי שסיימתם אתם הולכים ל save על השמירה שאתם רוצים ועושים OK\YES
זהו כאן סיימתי את המדריך שלי.
המדריך נכתב אך ורק לסטלה זון,אין להעתיק ללא קרדיט.