ראיתי שיש עוד כמה שלא יודעים איך לעלות פלוסים לחפצים ובלנקייה אין אז הנה המדריך:
יש 4 סוגים של ELIXER הנה:
![]()
elixer accessory - מעלה פלוסים לתכשיטים
elixer protector - מעלה פלוסים לבגדים
elixer shield - מעלה פלוסים למגן
elixer weapon - מעלה פלוסים לנשק
יש גם lucky powder:
הוא בעצם נותן יותר סיכויים להצלחה וגם אפשר להשתמש רק בlucky powder מתאים לDegree נגיד יש לכם נשק D5 אתם תוכלו להשתמש בlucky powder לD5
איך להשתמש בelixer? הנה המדריך:
קודם כל תלחצו על האות "Y" ועכשיו יש לכם שתי אפשרויות תלחצו על האפשרות השנייה (מסביב למסגרת האדומה)
1. קודם לשים את החפץ שאתם רוצים לשפר אותו הנה: (דוגמא)
2.עכשיו לשים את הelixer המתאים הנה: (אצלי זה נשק לכן אני שם elixer weapon)
3. עכשיו אתם יכולים (לא חובה אבל רצוי) לשים lucky powder מתאים הנה: (הנשק שלי הוא D4 לכן אני שם lucky powder D4)
ואז לוחצים על FUSE
ועוד דבר ככל שעושים פלוס גבוהה יותר כך הסיכויים קטנים יותר וגם עד +4 הנשק לא יכול להרס אבל אם לא מצלחים הנשק הופך ל+0 שוב וגם מעל +4 אם לא מצלחים אז הנשק יכול להעלם או לההרס וכמובן אם הוא לא נעלם או נהרס אז הוא הופך שוב ל+0 כמובן. כדי למנוע הרס של נשקים אפשר להוסיף לנשק steady, immortal, astral שהם בעצם מונעים הרס.
immortal פירושו על מוות שבעצם אם נשק לא מצליח לעשות +4 אז הוא לא נהרס אבל הוא הופף ל0
steady בעצם שומר על durabilty אם הנשק לא מצליח לעבור שיפור ליותר מי +4
astral אפשר להשיג אותו רק בITEM MALL והוא אמור לשמור על זה שכשהנשק לא מצליח אז במקום שהוא יהפוך ל+0 אז הוא הוא ישאר כמו שהיה קודם לפני שניסיתם לשפר אותו ולא יצא
טוב זה הכל אני מקווה שהבנתם אם יש עוד משהו שאתם רוצים להוסיף אז בבקשה תגידו לי ואני יתקן

הירשם כדי להגיב לנושא