26-22
אלידור רצה דמו שלי אז אני אערוך והוא יקבל בהמשך.
26-22
אלידור רצה דמו שלי אז אני אערוך והוא יקבל בהמשך.
ואללה משחק טוב שלי ושל חן שאקור רק חבל שבאמצע הוא רב עם אלעד וכל מיני שטויות.... אבל היה משחק טוב שלנו היה כיף
GG
אחלה משחק! :] וואי הקטע עם החלון בava עם מאור הרג אותי מצחוק XDD הוא לא הבין מה לעזאזל קרה XD
קיצר אחלה משחק שיחקתם טוב וחן סתם שחור מגעיל
GG
קודם כל
אחרי כל הבלאגן בהתחלה
אני שמח שזה היסתדר
היה משחק כייף ממש נהנתי
פירקו אותנו בהתחלה ב ava
חשבתי המשחק גמור
GG XGS
וכמובן הבאג של מאור ב ava קרעעעעעעעעעעעעעעעעע אותי
אין רק לבוט כמוהו מגיע שיקרה לי באג כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חן שאקור לא ב- EVO?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הבאג של FinalShare אחד הקטעים הטובים
שנתיים אני משחק ב AVA וזה אף פעם לא קרה לי
XD
מה לעשות נתי אני תותך זה ככה
אבל ברצינות לא הבנתי מה קרה לי כאן חחחחחח (בAVA) תותך יצאתי חח
שמתם לב אני מקום ראשון פעמיים השתפרתי אה?
עשיתי על XGS כמה ראונדים בסביבות 300 יואו אני מדהים את עצמי מיום ליום חח
נ.ב.
אלידור אמר שהוא יעלה את הקטע שיצאתי מהחלון של ההאק של החללית למידל אין כולם נקרעו ואני עדיין לא מבין מה קרה לי חח
אלידור אמר שהוא בחיים לא צחק ככה
מה זה אני לא מכיר את זה תעלו סרטון
למשחק נראה משחק טוב מאוד אני רואה 3d חזרו לפעילות עם שחקנים חדשים אה
תקשיבו הוא היה בחלונות למעלה ב-Ava שאפשר לראות את המידל איפה שהחללית עולה לתקרה ועכשיו הוא בא לקפוץ צמוד לקיר
כדי לחורר מישהו שעמד שם ופתאום הוא ריחף באוויר מצד אחד לתוך המידל עצמו באמא שלי היה אחד הקטעים והיה עוד קטע שלי חן שקור העיף אותי עם רימון באמא שלי לא ראיתם בנאדם עף ככה עפתי לעננים אמרתי שלום וחן ריסס אותי באוויר אני ינסה לעשות את זה אם מישהו יכול לעזור לי עם הדמו לעלות את זה כסירטון את שתי הקטעים האלה זה יהיה חזק היה משחק מצוין של מאור דין כרגיל עקשן אני שונא שהוא עושה את זה לא שיחקנו מסודר בבליסטר שיחקנו בבלאגן היה חארטה בצלפים וכל הזמן התעקבנו בבסיס עד שזרקו mp וכל הדברים האלה כבר לא היה שווה את זה והרסנו לעצמנו את המשחק
אם אלעד היה מדגיש מה שהוא אמר שביקשתי דמו כולם היו מבינים למה כולם רבים איתו הוא מושך את המריבות האלה
כמה שזילזלת במאור נתי הוא היה נגד שתיים אחד על 29 אחד על 100 חן שקור ואת נתי אני חייב לציין שהוא פירק את שתיהם חן היה עם צלף והוא הוריד את שתיהם ששתיהם יורים עליו זה חוק מרפי נתי אמרת ואכלת אותה חבל שהתחלת לדבר מלוכלך נתי ולהתנהג מסריח מה שהיה לפני הקלאן וור בעיקרון נהנתי
חבל שקרו דברים שלא היו צריכים לקרות אבל זהו בסך הכל
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 05/08/08 ב 13:01
תפתח אתר ארכיאולוגיה וזהו... מזה החפירות האלה על הבוקר אלידור?
GG אלעד אומלל.
חח אלידור תודה אחי חולה עליך
וכה היה פירוקים אחו שרמוטה שלי תמיד מחשיבים אותי כנוב אבל סתכלו מה עשיתי לXGS ואני שחקן שמשחק 9 חודשים שתבינו עד אחרי הקלאן וואר aviran לא ידע שאני משחק 9 חודשים ואז סיפרתי לו הוא נגנב חח הוא אמר שאני מטורף בשביל מישהו שמשחק 9 חודשים אבל בכל זאת אם לא הייתי משחק כל יום FLYFF אז היינו מנצחים באלוהים כולם אמרו ככה אבל תאמת אני מכור לFLYFF אז מה לעשות אני משחק רק CW 1 ביום ולא עושה שום פאבליק ושום כלום חח
shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
יי אחלה מישחק ניאה ^^ xgs come back :]