זה יותר קל לצאת בהצהרה כזאת אבל.. למה? טעית והשטיק הזול שלך הלך לפח.
האמת היא שאנחנו נמצאים בנקודה גיאוגרפית רגישה שכל מה שסובב סביבנו זה מדינות עיויינות שחלקם רק רוצים בהשמדתנו, שיש מדינה בשם איראן שעושה צעדים בדרך להשגת נשק גרעיני ושכרגע אין לנו מספיק הרתעה כמדינה כדי לא להגיע לעימות כזה או אחר בקרוב......
אז כדי להגיד ש- "כן תהיה מלחמה כי אני מאמין באמונה שלמה" זה פשוט עצוב....
באמת שכל מה שצריך זה להיכנס פעם ביום ל- Ynet, לראות לא יותר מפעמיים בשבוע חדשות ופאקינג לחשוב קצת...... אבל למה לחשוב? איזה זקן מטורלל אמר כמה משפטים על סוף העולם ואין בכלל טעם לחשוב אחרת.
אני מאמין בה' אבל אני גם מאמין שנגיד וכל עם ישראל יחליט להתפלל בבית הכנסת ולא להילחם אז אנחנו נמות!
אני לא מאמין במשיח ולא מאמין ברבנים אני רק מאמין בה' וזהו!
וכן לא שמרתי כיפור רון..!, זה אומר שאני לא מאמין בה'? זה אומר שאני ילך לגיהנום?
זה ממש בורות של אנשים מה שהולך בקרב חלק גדול מהמאמינים.
צריך להאמין בה' אבל צריך לפני זה להיות בני אדם ולקבל גם דעות אחרות
בנוסף לכך צריך להיות חכמים כמו שכמה אמרו כאן
וזה לא מספיק לבקש מה' לזכות בלוטו צריך גם למלאות את הטופס בעצמנו
אז נכון להאמין בה' זה דרך נפלאה להתמודד עם דברים וגם הדרך הנכונה לדעתי
אבל לא צריך להיות עיוורים!
להסתמך על זה שיבוא איזה איש בשם משיח, ויגאל את ישראל וישמיד את החוטאים..!!
וואוו לא הנחתי תפילין מקומי בגהנום
בולשיט!!
לגבי הנושא
הגעתי למחשבה על סיטואציה מסויימת שאם במקרה ויש לאירן פצצה מוכנה או 70% פצצה אבל עדיין יכול לגרום נזק
ונגיד ו העם באמת ימרוד נגד הממשל וינסה להפיל אותו
הדבר האחרון שהאחמנדיניג'אד (איך שלא כותבים את השם החרא ארוך הזה) ירצה לשלוח עלינו את הטיל כי הוא יגיד גם ככה אני מת גם ככה עוד 5 דקות לא ישאר כלום מהקריירה שלי וירצחו אותי..
אז יכול להיות שכן נספוג דבר קשה.
איך אני שונא אנשים כמוך..
עוד פעם(אמרתי את זה גם לפטריק)-את מוזמנת להוכיח שאני מטומטם, אם את באמת תוכיחי את זה אני אודה שיצאתי מטומטם ואסתום תפה.
כל מה שאת יודעת זה לכתוב בלי לבסס..סתם לזרוק מילים כמו איזה אהבלה.
כשאני יכול בקלות לסתור תטענה שלך-את טוענת שצריך להתפלל לאלוהים. הוכיחו שאלוהים קיים לפי השיטה המדעית?(בעצם לפי עובדות) לא. לכן הטענה שלי-שניצחנו בעזרת הצבא שלנו ומדינות אחרות סבירה יותר.
ואני לא מזלזל בתגובה הזאת בדת..רק בטענה שלך.
נערך בפעם האחרונה על ידי shemensoia : 10/10/12 ב 19:10
אתם טועים לידור ויונתן, העם לא יבגוד בו... שמה לא הנשיא/ראש ממשלה שולט שם זה המנהיג הדתי, כל עוד רוב העם מאמין במוסד הדתי השלטון לא יפול שם בחיים.
ואני מסכים איתך לידור, תראה יגל אמיר למשל - חושב כיפה ואני מתאר לעצמי שגם הולך או הלך בסיטואציה העכשווית ואני שאני מאמין בה' שומר כיפור ואוכל אבל לא מניח תפילין, הולך לבית כנסת ושומר שבת אני כן אלך לגן עדן וכל אחד אחר פה בפורום גם.
תלמד רון אם אתה מאמין בה' לא יעזור גם אם אתה הרב הכי מכובד בדת היהודית, כל עוד לא תכבד את האנשים שסובבים אותך אתה לא נחשב כאילו אתה מקיים את המצוות.
"דרך ארץ קדמה תורה"