טוב ראיתי שכולם אומרים תודה וכאלה אז החלטתי כדי שהשרת יהפוך להיות שרת של סוסים מבחינת הגאנגים לעשות מלא מדריכים של גאנגים... נעשה על הדרך של מאפיה ושל RP ביכלל וכאלה...
טוב למדריך:
לגאנגים יש מלא מלא סוגים של קרובות, קרב נבוטים, קרב יריות, קרב אגרופים וקרב קללות ויש עוד מלא רק שאני לא יספיק לירשום הכל בדיון אחד.
טוב מתחילים, הסבר קרב נבוטים:
קרב נבוטים זה הדבר הכי כיף בגאנגים!, יש נגיד 2 כנופיות שרוצות ליסגור חשבון, לקחת שטח, וכאלה, הם עושים קרב נבוטים.
איך עושים את הקרב:
בקרב בדרך כלל קובעים OOC אבל אני לא אוהב ליקבוע OOC, כי זה non rp, אני מעדיף לעשות את זה IC, נגיד אני [הבלודז] נגד הגרוב [אנחנו לא]
במלחמה, ראינו אותם ברחובות, בהתחלה צריך לחמם, יש קללות וכל מיני כאלה, עד שמתחיל המכות עם הנבוטים.
בנבוטים משתמשים רק בנבוט [אני מרגיש טמבל שאמרתי את זה...] ונילחמים עד שהמד חיים על 10%, כשהמד חיים על 10% עושים קראק [/crack] וגאנג שנישאר לו שחקנים שלא ב/crack ניצח!.
דברים שאסור לעשות:
לא מחסלים בקרב נבוטים, לא נהוג פישוט, זה גם יותר מחמם כשלא הורגים.
לא מוציאים נשק בקרב נבוטים, לא נהוג פישוט וגם שמעו סיפור שהיה לי בls rp, הייתי בקרב נבוטים הגאנג שלי [עבר הרבה זמן כבר לא זוכר תשמות] נגד גאנג אחר, פיתאום אני קולט יש 3 עלי ואני עם חצי, שלפתי אקדח יריתי בהם וברחתי, אחרי 3 ימים אני מיתחבר המאפיה עושה לי סיקי אומרת לי לא שוברים את החוקים [אמרו לי בIC]. הבנתם למה עדיף שלא?
קרב אגרופים:
אוקי זה גם דבר כיף בגאנגים, כששתי גאנגים ניפגשים ברחובות, הם לא ישר שולפים אקדחים [זה רק עם ניכנסים לרחוב ממש או עוברים רחוב ליד, זכרו אתם גאנג אתם ענייים] הם מתחילים בקללות, אחרי זה מתחיל המכות...
איך לעשות את הקרב:
כמו שאמרתי ששני גאנגים ניפגשים ברחוב, הם מתחילים לקלל ואז מרביצים באגרופים [עם יש אז אפשר גם נבוטים.... קחו בחשבון שיקחו לכם את הנבוט...]
אפשר גם לעשות את זה כמו הקרב נבוטים, זה לוקח יותר הרבה זמן, אבל פחות כיף זה מתחיל לעצבן... אתם נילחמים שנה כדי להוריד 5 אנשים.. זה מעצבן...
דברים שאסור לעשות:
כמו שאמרתי בנבוטים, לא הורגים ולא שולפים אקדח...
קרב יריות:
הסבר:
הקרב הזה תאמת שמאוד נדיר בגאנגים, זה רק קורה כשניכנסים לשכונות של הגאנג היריב. [אל תחשבו שהגאנג היריב קטן אז אפשר להיכנס כל 10 דקות לעשות את זה... זה לא ככה]
איך עושים את הקרב:
זה יותר כמו קרב יריות פשוט רק שכאן רק יריה אחת אתה בקראק... זה קורה רק עם אתם נימצאים בתוך השטח של הגאנג היריב או שהם אצלכם...
אתם יורים פישוט אליהם ו... עם הם בשטח שלכם אתם חורטים עליהם דברים שקשורים לגאנג [רצוי באנגלית ו... חורטים עם סכין לא עם אבן כמו שניסו לחרוט לי... עם אבן זה דפוק כזה...] והורגים אותם [PK]
עם הם אצלכם אז אתם משאירים אותם ליגסוס ופישוט חורטים דברים ובורחים... אף אחד לא קם גם אחרי שעה אחרי שירו בוא בבתן וחרטו לו על היד דברים ואולי הרידו לו תאצבע... הם חייבים לחכות לאמבולנסים....
דברים שאסור לעשות:
אסור לעשות להם PK כשהם בשכונה שלהם... לא נהוג זה גם לא כזה כיף...]
טוב זה סוף המדריך שלי...
יש עוד מלא דברים שצריך לפרט אבל אין לי כוח לעשות את הכל במדריך אחד...