חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלוואי תעברו את קראקוב עכשיו רק שברצלונה תגיע לטדי פייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלוואי תעברו את קראקוב עכשיו רק שברצלונה תגיע לטדי פייי
באתי לפתוח נושא
דייי אני לא מאמין
אני מתפלל שזה לא יבוא וכמו סטירה זה באאאאא איזה הגרלה
ואל תתלהבו לי עכשיו תגידו זה טוב כי משחק של פעם בחיים כי אם ביתר היתה עולה לבתים היא היתה מקבלת קבוצות גדולות בטוח אבל היא כבר היתה בבתים
טוב קודם צריך לעבור את ויסלה ואחרי זה אלוהים גדול
לפחות מסי לא יהיה..
חחחחחחחחחחחחחח אשכרה אוהדים של ביתר חושבים שיש להם סיכוי אחחחח זה הורג אותי , את קראקוב המעפנים האלה אתם בקושי עוברים שהם איזה דירוג נמוך ביותר ... אז אתם רוצים לעבור את ברסה ? רק תתפללו טוב טוב שלא תקבלו יותר מ7 חחחחח
חחחחח באתי ליפתוח נושא יאללה בעזרת השם נעבור את ויסלה אני יהיה מול בארסה! איזה הגרלהה.
פיזדץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
מיזה מסי ?! מיזה מסייי מיזהה מסיי מיזה מסיי ?!?!? ברוווווווווווכיאןןןןןןן
יאללה ברצלונה אני ביציע של בארסה יאללה ברצלונה מלחמה חעחע זה כמו היתה חיפה וליברפול עכשיו בית"ר וברצלונה חעעחע יאללה ברסה מלחמה!!!
עלאק 7, לא הגזמת חן...
קודם כל נעבור את הפולנים המזדיינים בעזרת השם
אח"כ ה' גדול.. אם היו אומרים לי שקבוצה גדולה כמו בארסה מגיע לכאן אז הייתי כבר מעדיף את יובה :|
בי בי ליגת אלופות.
שנה הבאה.מעניין אם תעברו תפולנים ותיהיו באופא או שגם זה לא
תגיד לי אתה נורמלי איזה 7 עשית אותנו קבוצה ליגה ז'.. בקמפ-נואו זה יהיה צרה צרורה לשחק ושם יהיה צריך לשמור על תוצאה טובה אבל פה בטדי יהיה מלחמה יא דפוק זה כדורגל הכל יכול לקרות ב 2 משחקים
עזוב את זה שאם נעבור לא פחות מ 1000 אוהדים וגם אני יטוסו לספרד, זה חוויה קטלנית לראות את יצחקי רץ בין פויול ומיליטו ואת ברוכיאן עובר את צ'אבי חחחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי נתיניו : 01/08/08 ב 17:48
שיואווו איזה הגרלה אני כבר מת להיות באיצטדיון עם נעבור את הפולנים המזדיינים ;X
חאלססס כבר ךפתוחח עיניים עוד לא עברנו !
ומסי לא יוכל להיות בטדי כי הוא עם הנבחרת =]]] ...
וואלה נקווה לעבור את קרקוב שבוע הבא , !!!
איזה הגרלה... וווואווו
אני אומר שאם בית"ר עוברים את ויסלה ברצלונה לא יקרעו אותם אלא רק ינצחו אותם בהפרשים קטנים...
גם בבית וגם בחוץ...
אני קונה כרטיס עם הם באים 1
אחי יש לך טעות בכותרת.
ויסלה קראקוב קיבלה את ברצלונה
לא בית"ר.