למה ככה ללכלך?במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
כולם מי שבסרבר הזה אתה מכיר אותו וככה לדבר כדי שתתחיל לשקול מילים אלי!
למה ככה ללכלך?במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
כולם מי שבסרבר הזה אתה מכיר אותו וככה לדבר כדי שתתחיל לשקול מילים אלי!
כנ"ל..במקור פורסם על ידי Bully
אני מת על השרת של יתיר האדמינים לא משהו חוץ מיתיר ... =/
ממש לא...במקור פורסם על ידי DrunKid
sys32 aka baba shimon זה אני אקה שלומי
cyclo0o0ops= אבירן אקה דוד שלי
אקא קקה באבה? מה זה אומר עברית לא טורקית ..במקור פורסם על ידי Sys32
כאילו יותם אקא היטמן ...
זה יענטו הסבר כזה חחח ניק שני
aka = as known asבמקור פורסם על ידי Morning_Wolf
Aka - Also known asבמקור פורסם על ידי Crazy Death
ולא פשוט יותר לשחק בניק האמיתי , ככה לא יביאו לך באן,
בעצם חח לא ..אני מתחרט על המילים
לא צריך לכל פלוץ סמי, אדמינים, תתנו לאנשים נורמלים סמי ואדמין :o_O:
אבירן לא ציטר לא שום דבר.... הוא יודע לשחק טובבב מאודדדד זה הבעיה שאתה לא יודע לשחק!במקור פורסם על ידי InsynT
במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
איזה אלי זה זגזג??
עם כן מה אתה משחק אותה בכלל יא בן אדם חרא מה אתה אומר דברים בפורום גועל נפש עלייך משחק אותה חבר גבר..
ואותו בן אדם שפתח את הנושא אני בפנימייה עכויש אבל שאני יהיה בבית אני יוריד לך את הבאן ואני יגיד לכול מי שנכנס באדמין להיכנס רק עם ניק
בואנה יא חתיכת זין מה אתה משחק אותה איזה כריש אהה שקול מיליםם למה לא יהיה טוב אלי ואינ לא צוחק!! כוס עמק ערסבמקור פורסם על ידי ONmyS3LF
נכון, נאב סרבר...
והנה ההוחכה, שיחקתי מפה עם רובר, בגלל שהרגתי אותו הוא טוען שאני ראדר, והביא לי באן:
עכשיו אתה מבין למה אני אומר נאבז סרבר? אתם כמו הסרבר של דרור, כל מי שהורג אותכם ואתם חושבים שהוא צ'יטר ישר אתם מביאים לו באן.
מה אתם חושבים אתם ACC? חושבים שיש לך צ'יטרים בשרת? ON: ACP ולא יהיה לכם צ'יטרים.
וזה לא רק רובר, זה עוד אנשים שמביאים לי באן כי חושבים שאני צ'יטר, זה פעם 10 שאני חוטף אצלכם באן.
כול הכבוד לרובר שהביא לך באן אם בפורום היו יודעים מי אתה אני בטוח שחלק גם היו מפוצצים אותך ממכות יא הומו!צבוע מניאק איכס גועל נפש!
טוב גברבמקור פורסם על ידי Bully
תאמין לי לא קיים בן אדם יותר צבוע ממך אלי...
ואם אמרת נאבס סרבר למה אתה נכנס יש עוד 100 סרברים אל תכנס לשם יותר
מדינה דמוקרטית.........במקור פורסם על ידי EdeNNN
:בסד:
בואנה חח מה אתם רבים לי פה עכשיו כולה רציתי שתורידו לי כבר ת'באן עד עכשיו יש לי אותו וגם אותו דבר כמו אלי אותו אחד הביא לי ת'באן בגלל שהרגתי אותו.. וגם עכשיו קיבלתי באן מclan for life אני יודע.. חושב שיש לו אדמין אז הוא יכול לדבר יותר מדי.. ודניס מה קשור מה שאמרתי מקודם על זה שאני פותח על זה נושאים? כולה רציתי שהורידו לי ת'באן כי אין לי איפי מתחלף זה הכל מה אתה עושה מזה סיפור? ואתה יכול לדבר יותר יפה תאמין לי
אני לא רב, אמרתי בסה"כ שהסרבר שם מנוהל בצורה נאבית, לכן זה נאבז סרבר..
זה שיש שם כמה אדמינים שמשחקים שלוש-ארבע חודשים ולא מבדילים בין שחקן ל'ציטר ומביאים באנים סתם, זה מוכיח שהרמה שם נמוכה...
זה שאדמיני הסרבר חברים שלי, בשבילהם זה "'חברים"(ככה אפשר להבין...) והם לוקחים תמילה 'נאב' כקללה/ירידה, בעייה שלהם...
זה בסה"כ משחק.
הם מביאים לך ניתוב קבוע, ז"א שמבחינתם אתה תמיד מחובר והדבר היחיד שיחליף לך את הכתובת IP זה כרטיס רשת חדש או MAC Address חדש.במקור פורסם על ידי mikeVANdike
אגב זה במקרה ipconfig?
נערך בפעם האחרונה על ידי insan1ty : 22/04/07 ב 15:43
אלי אתה חתיכת בן זונה זה מה שאתה יא הומווו ועם אתה עוד פעם אחת תתקרב לפה למאור או אלי או לעדן אני מזייןן אותך כוס עמק ילד חרא צבוע אין לך בושה על הפרצוץ ואיך שאתה מקנה את זה "חברים" מי חבר שלך ביכלל חברים לא ועשים דברים כאלה קיצר אל תכנס יותר לסרבר ואל תדבר איתי יור תולא עם מאור או עדן !!