אליעד כפרה עלייך תביא לי את הלינק לטקטיקל הורדה ישירה עם הפאטצ'ים והכל
תודה.
אליעד כפרה עלייך תביא לי את הלינק לטקטיקל הורדה ישירה עם הפאטצ'ים והכל
תודה.
יש בדביק
סתום תפה אין את הלינק של אליעד אל תנסה להיות חכמולוג ומה אכפת לך ביקשת מאליעד מה אתה קופץ?
בסדר מה שיש בדביק זה של אליעד כי אז היה את של עידן מרפיד שר היה צריך להחליף איי פי אפשר לנעול ואלעד לא שאלתי אותך לא ביקשתי ממך כלום אז אל תתערב וסתום את הפה ויגיע יומך אל תדאג
הלו הלו מה אתה נהיה לי אני בא אליך בטוב יש עוד לינקים של כל הפאצ'ים של עידן מה אתה נדחף לכל תגובה סתום כבר ת'פהבמקור פורסם על ידי Th3^Belgi
חכה ליום שאני יתפוס אותך לא יהיה לך ידיים בשביל שתוכל להגיב פה בפורום אל תדאג חכה תראה אני עוד יתפוס אותך
הלו הלו בלגי מה הבעיה שלך עכשיו? שאלת את אליעד הבן אדם ענה לך לעניין אמר לך יש בדביק מה אתה מתפרע עליו?
אני גם לא סובל אותו אבל לא צריך לנצל כל הודעה שלו כדי להתפרע עכשיו הוא עזר לך.
ובקשר לזה שאתה שולח פה הודעה המכוונת לאליעד כמו שאמרת יש דבר שנקרא "הודעה פרטית" אם זה מכוון רק לאליעד אתה יכול לשלוח לו בפרטי.
שיהיה לך יום טוב.
ראסמי עכשיו הוא בא בטוב וניסה לעזור מה אתה קופץ
תגיד לו תודה אבל זה לא זה
ומה שפלג אמר נכון
חבל שאתה שונא אותי על כלום ומה שקרה לפני 100 שנה פה בפורום וזה שאנשים מתחילים איתי זה אני אשם שוב ? אני חצי מסכים איתך אור בוא נגיד ככה בתכל'ס סבבה אחי ?במקור פורסם על ידי Peleg
הינה לינק אתה לוחץ על "לחץ כאן להורדה" ומתקין אם אתה לא יודע איפה להתקין את מה אז תישאל:cool:
http://www.satla-zone.co.il/forums/showthread.php?t=31051
מה אתם יוצאים אל בלגי אני יחתוך אותכם יבני זונות אל תעשו פוזות יטמבלים הוא מדבר איתכם עוד סבבה ואתם קופצים אליו כאילו לא יודע מה קרה..
פתרון יעיל יותר:במקור פורסם על ידי Th3^Belgi
לוח בקרה למשתש-> רשימת חברים\איגנור->איגנור->Mr.Dark
מניסיון עובד ופחות כאב ראש ועצבים
למה לא נעלת אליעד ???