שבת בבוקר יום יפה, אני אוכל לי בשלוותי את ארוחת הבוקר שלי, ופתאום יוצא לי לראות שבאתר Nargila.co.il הביאו כמה דגמים חדשים של חאליל מאמון.
הסתכלתי על המצרית המוזהבת היפה שלי ואמרתי "מאמי אני מצטער, זאת לא את זה אני".
נכנסתי לג'יפ, חיברתי את הטלפון והפעלתי שירים. אני גר בכרמיאל, שזה בערך 15-20 דקות מכפר יאסיף.
איך שאני פונה ימינה בצומת יאסיף אני רואה את הפקק של החיים שלי. רציתי לבכות, רציתי לחזור, אבל כבר הייתי בתוך הפקק, זה היה מאוחר יותר. אחרי שאני תקוע בפקק כבר 25 דקות, פתאום, בערך קילומטר מלפני כפר יאסיף, שיבה, שהיא האל של העישון באינדואזים הפעילה את קסמיה, והפקק השתחרר, אני מרוב התרגשות התחלתי לצרוח את התקווה באוטו מרוב שמחה. אני נכנס לכפר יאסיף ונכון יש את החנות מלך הנרגילות? אז זהו, ממשיכים בערך 500 מטר קדימה ממנו אל תוך הכפר עד שרואים שלט גדול "שאם נרגילות". אני חונה את האוטו, נכנס לחנות, וכמעט בכיתי מרוב אושר. צינורות עם ידית ארוכה, אין ספור דגמים של חאליל מאמון שאפילו לא ראיתי בחיים. וגם, הנרגילה הכי גדולה שראיתי בחיים שלי, היא הרבה יותר גבוהה ממני (ואני מטר 1.90)
נרגילה כל-כך גדולה שאפילו לא נכנס לי בשוט אחד לפאלפון, עד שעמדתי בדלת החנות וצילמתי.
תמונות למעוניינים:
אז בקיצור, אני מסתובב בחנות, עובר על כל דגמי החאליל מאמון שיש שם, ואני רואה בדיוק את מה שראיתי בNargila.co.il, חאליל מאמון 1001 לילות, מרהיבה ביופיה, והיא יושבת על XL Jumbo Vase, משהו שמעולם לא ראיתי בישראל.
אני שואל את המוכר כמה היא עולה? הוא אומר לי 150, אבל אני יעשה לך ב140, הייתי בשוק. משהו שראיתי באותו אתר ב335 ש"ח לא כולל משלוח, פה עולה 140.
אז בחרתי, והוא הביא לי ראש מתנה, וצינור עם ידית ארוכה של ריאל מדריד.
וגם קניתי 5KG של גחלים טבעיים של Lemon Nara, כי עד כה, הם הגחלים הכי טובים שהשתמשתי, ובכל זאת, רק 20 ש"ח לק"ג.
מה אני אומר לכם פה בעצם תושבי הצפון? סעו מתי שאתם יכולים לכפר יאסיף, לחנות שאם נרגילות, יש להם מבחר ענק, אחלה מחירים ומוכירים אדיבים ביותר.
אל תתפשרו על גחלים סינתטיים שלא הייתי נותן לאחמדיניג'ד לעשן, ואל תתפשרו על נרגילות סיניות שאחרי חצי שנה הופכות לחלודה, אם קצת משקיעים, חווית העישון עולה בהרבה רמות שאי אפשר לתאר עד כמה.