מאמינים ? יש פה מישהו שעשה ?
כן
לא
מאמינים ? יש פה מישהו שעשה ?
סיאנס זה לא דבר אמיתי. זאת עובדה.
ואני כבר אכתוב שבעבר עשיתי סיאנס ובכוונה הפרתי את כל החוקים.
בעיקרון יש אפקטים פסיכולוגיים שמשפיעים על האדם המאמין(זה שמאמין בסיאנס) ולכן הוא יכול לחשוב שזה אמיתי.
תקרא על האוטו-סוגסטיה, האפקט האידיאומוטורי.
ואם אין לך כוח לקרוא הנה סרטון שמצאתי שמפרט על חלק העניין, אבל הוא קצת ארוך. אם יש לך כוח תקרא בעיקר על האפקט האידיאומוטורי.
נערך בפעם האחרונה על ידי shemensoia : 10/10/12 ב 15:42
לא מאמין בבולשיט הזה.
מאמין כי נוח לי... נותן לי הרגשת ביטחון לזה שיש עולם הבא ואנחנו פשוט לא נגמרים.
מפחיד לחשוב שאחרי זה אין כלום...
אני מאמין בעל טבעי בכללי כי על טבעי זה הדבר הכי מעניין על כדוה"א גם אם הכל זה חארטה אחת גדולה
לא
שמעתי כבר המון סיפורים ואנשים נשבעו בפניי שהם היו נוכחים בסיאנס והצליחו לתקשר עם רוחות וכל מיני כאלה. עד שיום אחד החלטתי לנסות בעצמי, אני ועוד כמה חבר'ה ישבנו בדירה (זה היה דרך אגב בגרמניה, בפרנקפורט.. כך שאם יש מקום עם רוחות עצבניות מהשואה למשל - זה המקום האולטימטיבי).
עשינו כל מה שצריך "לפי הספר".. נחשו מה? שום דבר לא קרה. חארטה קישקוש בלאבוש כל הסיפורים האלה.
מה אתה מנסה לעשות סיאנס באמת נראה לך שאתה יכול לדבר עם מת חחחח זה אחד הדברים המפגרים ששמעתי
אושוויץ - מחנה אושוויץ אני כמעט בטוח שלזה התכוונת אם לא קבל את התנצלותי
קוראים לזה בדיחות שואה > בדיחות שחורות > בדיחות מצחיקות.....
מאמין בשואה יותר משתאמין אי פעם... צוחק עליה? ברור... למה בדיחות על בלונדיניות, מרוקאים, פולנים זה בסדר ובדיחות על שואה לא? פגשתי בנים ונכדים של ניצולים שמספרים בדיחות חופשי מהסיבה הפשוטה > הם מצחיקות..
ומה נשאר לנו בחיים האלה אם לא לצחוק? למה להיות באבל כל הזמן??? אתה בא לספר לי שבחיים לא צחקת מבדיחת שואה? כי אם כן אני יגיד לך שאתה השקרן הכי גדול שקיים
פשוט לא אוהב את כל הנושא הזה שצוחקים על השואה אבל אם זה עושה לך מצחיק אז למה לא תהנה