כותרת, באיזה אומנות לחימה אתם מתאמנים?
כותרת, באיזה אומנות לחימה אתם מתאמנים?
התאמנתי כמה שנים טובות בגודו , אחרי זה עברתי לדניס הישרדות ועכשיו אני כבר לא מתאמן באומנויות לחימה.. עברתי לחדר כושר
אחי תפסיק עם התיוג חחח..
אני לא מתאמן בשום אומנות לחימה.
הייתי בקונג פו מגיל 8 עד גיל 13 ואחר כך פרשתי
מי מתאמן באומניות לחימה!!.????
הייתי ג'ודו שנתיים שהייתי קטן ועכשיו קרב מגע שנה כמעט.. קרב מגע זה לא אומנות לחימה, זה הגנה עצמית. יש הבדל בין אומנות להגנה.
קרב מגע היא אכן אומנות לחימה, כל אומנות לחימה היא הגנה עצמית בסופו של דבר ואף אחד לא יכול לשנות את זה.
קרב מגע נחשבת אומנות לחימה האמת וגם ג'ודו הכל כל דבר שמלמד טכניקות לחימה נחשב לאומנות לחימה.
וכל הכבוד קרב מגע היא אכן אומנות לחימה מאוד ספורטיבית ודורשת השקעה ולימוד רציני
קרב מגע היא לא אומנות לחימה, היא הגנה עצמית.
יש הבדל ענק בין אומנות להגנה..
רוב אומנויות הלחימה לא מציאותיות ולא יעזרו לך ברחוב, קרב מגע זה נטו קרבות רחוב, מלמדים אותך איך להתגונן ואיזה מצבים עלולים לבוא לך ברחוב ואיך מגנים ומשפרים עמדה.
אני התמנתי 3 שנים בווינג צואן והיום אני בארניס (אומנות פלפנית ) ובגיל 6 היתי שנתיים בגודו
הכי טוב ווינג צואן
לפני שנה התחלתי בה גואה ג'אנג.
יש הבדל בין אומנות לאומנות לחימה ,ברור שקרב מגע זה אומנות לחימה וכמובן ש MMA זה אומנות לחימה לא סתם הראשי תיבות שלה מפורשים כ "אומנות לחימה משולבת"
ההגדרה המדוייקת:
אמנות לחימה היא מיומנות גופנית נרכשת, שעיקרה שיפור יכולת הלחימה בשעת קרב פנים-אל-פנים, אך מקיימת ערכים מוספים, כגון ערך אמנותי, יכולת שליטה בגוף, שיפור היכולות התודעתיות וכדומה.
מקור: ויקיפדיה
באשר אליי אני אפשר להגיד מכור כבד לכל נושא ה MMA, אם זה כאוהד ואם זה כמישהו שמתעניין בטכניקות ואימונים...
ממליץ לכל אחד לחקור תנושא.. ללכת להירשם למכון אם יש לו זמן ואת היכולת... אפילו אימון BJJ אחד שתיים בשבוע זה דבר שיכניס אותכם חזק לעולם הזה...
כרגע לא מתאמן מהסיבה שאין זמן אבל מאמין שהדבר הראשון שאני יעשה ברגע שהלוח זמנים שלי יהיה יותר שפוי זה להירשם למכון וללכת פעמיים בשבוע לפרק תגוף קצת
פעם הייתי שבועיים בטאקוונדו גמל שלמה משהו כזה
הרגשתי כאילו אני רוקד
יש סיפור על נערה שלמדה אצל המורה הזה שהייתי אצלו.
זה הולך ככה:
היא הלכה באמצע הלילה ומישהו ניסה לתקוף אותה מינית ולאנוס אותה הבחורה אחרי מספר שנים של אימון חגורה ירוקה פיצצה את האמא של הבחור ההוא ואישפזה אותו במיון.
אחרי המקרה הזה המורה המציא אגרופן קליל שהוא מחזיק מפתחות שמיועד גם לנשים והוא ממש שונה מאגרופן רגיל וממש נוח לשימוש.