רציתי לדעת לאנשים שכבר היו בצו ראשון אז כמה קבא יש לכם?
מי שלא יודע כמה יש לו אם אני לא טועה אפשר להתקשר לטל שרשום לכם על הצו ראשון או על הצו גיוס
או מה שלא יהיה
רציתי לדעת לאנשים שכבר היו בצו ראשון אז כמה קבא יש לכם?
מי שלא יודע כמה יש לו אם אני לא טועה אפשר להתקשר לטל שרשום לכם על הצו ראשון או על הצו גיוס
או מה שלא יהיה
לא קשור לפה
אלף, ילד-מלך צודק - זה לא קשור לפה.
אבל אם כבר שאלת, אף אחד לא יודע מה הקב"א שלו אלא אם כן יש לו קשרים בתוך הצבא, מדובר במידע פנימי שצה"ל שומר לעצמו לאחר ביצוע מבדקים, שנועד לביצוע מיון של חייל ליחידה מסויימת.
בדקתי.. ויש לי 53 מקסימום זה 56 מינימום זה 46
לא יודע איך יש לי כל כך הרבה... עשיתי אנטר אנטר אנטר בכל השאלות
סומו 3 שעות לשבת מול מחשב ורק שאלות... היתפחלצתי שם o.O
דייייייייייי כבר עם המשפטים האלה בבקשה שמישהו יעשה לו סוף !!!!!! :עצבני: :עצבני:Originally posted by The^KiNg~BoY@Sep 8 2005, 07:50 PM
לא קשור לפה
תנו לו הזערה משו לא יודע מה רק תגידו לו שלא יגיב סתם על דברים בגלל שהוא סתם רוצה את הכי הרבה הודעות אז צא מהחלומות בחיים לא תגיע להרבה הודעות גם עם תשלח 646464 פעמים אז חלאס להגיב על דברים שאין לך מושג הליהם !!!!!! :עצבני:
:עצבני:
עזרה*
אם*
חאלס*
עליהם*
אחי קח איתך מילון לפני שאתה כותב משפט :X
אתה לא יכול לדעת מה הקב"א שלך ידפוק, עלק "כמה הקב"א שלכם" תלוי אם אתה בקורס שדורש ממך קב"א מסויים למשל חיל האויר דורש קב"א 55-56 אז אם אתה ממשיך בקורס אז זה אומר שיש לך קב"א 55-56 אם לא אז לא.
או שאחד האנשים שאתה מכיר משרת במודיעין או משהו.
אזהרה*Originally posted by porche man@Sep 9 2005, 08:52 AM
עזרה*
:]
צריך 55-56 רק לטייסים ולתפקידים ממש ממש מובחרים..Originally posted by NapsteR@Sep 9 2005, 06:57 AM
אתה לא יכול לדעת מה הקב"א שלך ידפוק, עלק "כמה הקב"א שלכם" תלוי אם אתה בקורס שדורש ממך קב"א מסויים למשל חיל האויר דורש קב"א 55-56 אז אם אתה ממשיך בקורס אז זה אומר שיש לך קב"א 55-56 אם לא אז לא.
יש המוןןןןןן תפקידים בחייל האוויר שגם קב"א 46 יכולים להיות בהם.. וגם בשבילם צריך קורס..
53
צריך 55-56 רק לטייסים ולתפקידים ממש ממש מובחרים..Originally posted by N!ck^Name+Sep 9 2005, 12:46 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (N!ck^Name @ Sep 9 2005, 12:46 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-NapsteR@Sep 9 2005, 06:57 AM
יש המוןןןןןן תפקידים בחייל האוויר שגם קב"א 46 יכולים להיות בהם.. וגם בשבילם צריך קורס.. [/b][/quote]
אני יודע סתם הבאתי דוגמה,בגלל זה אמרתי "חיל האויר לדוגמה"
איזה חרטא מה אתם מזיינים תשכל שאי אפשר לדעת מה הקב"א - מצלצלים ושואלים.
יש לי 52
שאלתי חבר... אמר לי 56. אבל אני לא בטוח זה או 55 או 56
לא יודעים
החיילים של היום...
שאתה היית חייל אז היו מגייסים ילדים בני 12 עם רוגטקותOriginally posted by DM@Sep 9 2005, 06:05 PM
החיילים של היום...
?
תגידו נכון שיש את כל השאלות במחשב
נגיד ועשיתי את ה-5 הראשונות כל פעם ואז כבר לא היה לי כוח והתחלתי סתם ללחוץ על המספרים 1-2-3-4. כי זה מבחן משעמם אחושרמוטה היה שם איזה 1000 שאלות מה הם חושבים אני ישב ויעשה את כל המבחן .הזה צבא טמבל זה אני שונא אותו אבל היה קטע טוב איך האחות(רופאה) בדקה את ה..........ים שלי איזה טמבלים מה זה נותן להם שהם בודקים את זה....אז הם יעשו לי משהו ???(בקשר לשאלות)
כי רוב הסיכוים שטעיתי כמעט בהכל.
זה ברגיל עם יש הרבה טעויות או שזה לא טוב ואז הם יזינו אותי איך שהוא
DM אתה בדוק מבין בזה תעזור בבקשה?
aiza lol ma za cp cw
דייייייייייי כבר עם המשפטים האלה בבקשה שמישהו יעשה לו סוף !!!!!! :עצבני: :עצבני:Originally posted by Main^Largh+Sep 8 2005, 10:40 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Main^Largh @ Sep 8 2005, 10:40 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-The^KiNg~BoY@Sep 8 2005, 07:50 PM
לא קשור לפה
תנו לו הזערה משו לא יודע מה רק תגידו לו שלא יגיב סתם על דברים בגלל שהוא סתם רוצה את הכי הרבה הודעות אז צא מהחלומות בחיים לא תגיע להרבה הודעות גם עם תשלח 646464 פעמים אז חלאס להגיב על דברים שאין לך מושג הליהם !!!!!! :עצבני:
:עצבני: [/b][/quote]
מה שאתה כותב עכשיו זה גם סתם...
אשכרה חבר שלי לחץ לסירוגין 1234 חחחOriginally posted by DuRacElL-rUlz@Sep 11 2005, 02:25 AM
תגידו נכון שיש את כל השאלות במחשב
נגיד ועשיתי את ה-5 הראשונות כל פעם ואז כבר לא היה לי כוח והתחלתי סתם ללחוץ על המספרים 1-2-3-4. כי זה מבחן משעמם אחושרמוטה היה שם איזה 1000 שאלות מה הם חושבים אני ישב ויעשה את כל המבחן .הזה צבא טמבל זה אני שונא אותו אבל היה קטע טוב איך האחות(רופאה) בדקה את ה..........ים שלי איזה טמבלים מה זה נותן להם שהם בודקים את זה....אז הם יעשו לי משהו ???(בקשר לשאלות)
כי רוב הסיכוים שטעיתי כמעט בהכל.
זה ברגיל עם יש הרבה טעויות או שזה לא טוב ואז הם יזינו אותי איך שהוא
DM אתה בדוק מבין בזה תעזור בבקשה?
aiza lol ma za cp cw