אבטיח הכי טעים לפי דעתי ותנסו לשלב אבטיח מלון או אבטיח תפוח או אבטיח תפוח מלון
אבטיח הכי טעים לפי דעתי ותנסו לשלב אבטיח מלון או אבטיח תפוח או אבטיח תפוח מלון
לסיכום: על טעם וריח אין להתווכח!!!
לימונענע , נדיייר בטעמו ! ממליץ בחוווום ~!~
li
נערך בפעם האחרונה על ידי sarpark : 01/07/11 ב 14:59
בכל חנות של נרגילות\קיוסק
תודה. מצאתי קיוסק מעולה !
יש טעם שלוש תפוחים עם טיפה ערק בתוכו טעם נדיר ומרגישים את הערק ממליץ בחום
אששש גבר תודה
ממליץ פסיפלורה אחי הכי טוב
אבטיח נענע משהו בנזונה...!
כע אחי קניתי לפני כמה ימים
פיסטוק - משאיר טעם של גומי לעוס
ורדים
אניס - כמו עארק
וניל
גויבה
אננס
פירות
חלב
רדבול במשקל זה טבק נדיר אחד לאחד רדבול .
לחברי היקרים.
באופן עקרוני, כל הטעמים הללו הם טעמים מלאכותיים. ואין בהם כל שמץ של משהו טבעי.
ואני אומר זאת מניסיון אישי כיצרן של מוצרי עישון לנרגילה בשם "עג'מי".
לטבק עצמו, יש טעם מר יותר ממה שאתם יכולים לתאר לעצמכם. וטומבק נקי, איש אינו יכול לעשן זאת .
לכן, הוא דורש רחצה חוזרת ונישנית עד שיאבד את טעמו המר.
בנוסף ולאותה המטרה, עובר הטבק לנרגילה תהליך ההופך אותו למעין דבש.
"מעסל" בערבית, להבדיל מ"עסל" שהוא דבש ממש.
בעבר הרחוק היה נהוג להכין את הטבק כמו ריבה עם פירות אמיתיים,
אך מאחר ואנו חיים בעידן מודרני, נהוג ע"י יצרני הטבק לתת לטבק טעמים , על פי הטעם האישי של כל אחד ואחד.
בישראל קיימים עשרות יצרני "טבק לנרגילה" המוכרים את תוצרתם בשמות שונים או בזיוף שמות ואריזות של יצרנים ממצרים או ירדן.
ידוע לי אישית על יצרנים "מכובדים" בשוק המזייפים טבק , אריזות וחומרים ומוכרים אותם כאילו היו מוצר מקורי מיובא.
כעיקרון, כל תעשיית המזון משתמשת באותם הטעמים והמרכיבים של תמציות המאכל.
ניתן לקרוא זאת על תויות המוצרים שאנו קונים בסופמרקט , בגלידריות, בקיוסקים ועוד.
כמעט ואין מוצר מזון מתועש הנמכר בחנויות שאין בו חומרי טעם , ריח ולפעמים גם צבע מאכל מחומר טבעי או מלאכותי.
חברת עג'מי" משתדלת ליצר מוצרים מחומרים טבעיים ככל היותר, כך שהם בטוחים יותר מרוב המוצרים בשוק.
לדוגמא , אנו לא משתמשים בצבע מאכל.
כשאתם קונים טבק לנרגילה, שימו לב שצבע החומר הוא אדום, צהוב, קרם , חום וכד' .
אלו הצבעים של צבעי המאכל שברובם הם מלאכותיים ומסוכנים לבריאות (יתר מהעשן של נרגילה)
יש יצרני טבק לנרגילה המשתמשים בנסורת עץ אורן האסור לשימוש בגלל השרף הרעלי (דבק עצים) שבו.
יש יצרנים המשתמשים גם בחציר !!!
כן, חציר המיועד כמאכל לבהמות. המעורבב עם טבק תוצרת מצריים או ירדן .
זאת במגמה להגדיל את הכמות ואת הרווח.
לכן, כשאתם קונים טבק לנרגילה, התייחסו לזה כאל קניה רצינית בידקו את מה שאתם קונים. לא רק את הטעם.
הבריאות שלכם חשובה לנו ב"עג'מי".
בכבוד רב
שלום הלוי
[email protected]
054-7743433
לימונענע של אל נחלה ליגה
לימונענע של נחלה זה ליגה, אבל של עג'מי , זה ליגת על . כמו כל יתר תערובות העישון.
מי רוצה לנסות ?
עג'מי .
דרושים מפיצים.
לעג'מי דרושים מפיצים עצמאיים למוצרי עישון לנרגילה בכל הארץ .
המעוניינים, שיפנו אלי .
שלום הלוי .
דרושים מפיצים.
לעג'מי דרושים מפיצים עצמאיים למוצרי עישון לנרגילה בכל הארץ .
המעוניינים, שיפנו אלי .
שלום הלוי .
ליפני שבוע-שבוע וחצי טעמתי בפעם הראשונה גויאבה של MIZO (כעיקרון נאחלה מייצרת את הטבק הזה אבל MIZO זה סידרה של טבקים עם טעם יותר טוב מהטבק הרגיל וגם יוצא הרבה יותר עשן) ומאז אני קונה קופסא של זה כימעט כל יום,חוץ מזה שממש אהבתי את הטעם עצמו,הטבק יכול להחזיק יותר משעה (וזה עוד בראש רגיל,לא וורטקס או משהו) עד שהוא יתחיל להרגיש קצת שרוף והעשן הוא נורא סמיך,ממליץ בחום.
מלון פסיפלורה-טעם נוראי של כלור