סלט עוף, אננס טרי ופקאן סיני מתוק

סלט אסייתי מרענן שיכול להוות ארוחה בפני עצמה.

המרכיבים:
300 גרם חזה עוף, צלוי במחבת ופרוס לרצועות דקות
1/2 אננס טרי, קלוף וחתוך לקוביות
1 כף ג'ינג'ר, קצוץ
2 כפות מיונז ו/או 2 כפות שמן זית
2 כפות עירית, חתוכה למקלות באורך 4 ס"מ
מיץ מ-1/2 לימון
מלח ופלפל, לפי הטעם
2 כפיות דבש
1 כפית שומשום שחור

להגשה:
1/4 כוס פקאן סיני קצוץ גס


(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל המרכיבים מלבד הפקאן הסיני, בקערה ומערבבים. מעטרים בפקאן גרוס ומגישים.