סרטון ע"י הרב אמנון יצחק.
כל מילה סלע - תהנו!
https://www.youtube.com/watch?v=nD5APswYWIE
(הנושא פורסם כאן כי הוא חשוב מאוד - ובגלל שיש בפורום הנ"ל הכי הרבה פעילות, לכן לא פורסם בפורום הזולה למעשן ולמנרגל).
סרטון ע"י הרב אמנון יצחק.
כל מילה סלע - תהנו!
https://www.youtube.com/watch?v=nD5APswYWIE
(הנושא פורסם כאן כי הוא חשוב מאוד - ובגלל שיש בפורום הנ"ל הכי הרבה פעילות, לכן לא פורסם בפורום הזולה למעשן ולמנרגל).
נערך בפעם האחרונה על ידי Skuri : 10/05/13 ב 21:21
חחחח וואלה מתי חזר הפורום סקורי ?
יפה שהוא אומר תצייר תמונה
אבל תבין - בסיגריה יש חומר ממכר, כמו שאנשים מתמכרים להימורים, אלכוהול וסמים - ככה לסיגריה.
אני רוצה לראות אותך, בתור מישהו שמעשן ככה מפסיק, אומר לעצמך די זהו. צריך לעשות איזה תהליך מסויים.
הרב הזה לא יודע בכלל על מה הוא מדבר, בכל הסרטונים שלו.
אני מעשן סיגריות מעל שנה. ואת האמת אני לא יכול להגיד על עצמי מכור - אני פשוט אוהב לעשן יותר מאשר מכור.
מה תגיד על זה? חומרים ממכרים כן - אבל.. זה לא משהו שאתה לא יכול להתמודד איתו - הכל בראש.
אם אתה לא רוצה - אין דבר שיעצור אותך. רצון רצון רצון והכל בראש.
אתה אוהב לעשן כי החומר הממכר גורם לך להרגיש ככה.
לא משנה גם אם תרצה או לא, אם תרצה זה רק יעזור לך להתקדם בתהליך לא מה שפתאום יגרום לך להפסיק.
נכון, מתקדמים - ולאט לאט מפסיקים.
מקופסא ביום ל- 10 סיגריות.. לאט לאט ל-5 סיגריות ולאט לאט לא לגעת בכלל.
אף אחד לא אמר פתאום לא לעשן בכלל. לאט לאט.
העניין הוא שאתה לא תראצה להפסיק לעשן
אתה תגיד אני לא רוצה עדיין ואני מסכים איתך כשאדם מקבל החלטה הוא באמת מפסיק ואני כמוך מעשן איזה שנה סיגריות ונרגילה מגיל 13 אבל הייתי מעשן כל יום
העניין הוא שהרצון לא מגיע כלכך מהר כי אתה אומר לעצמך אני עדיין לא רוצה כי אני אוהב את זה וככה למעשה אדם נהיה מכור עלידי חוסר רצון להפסיק ודחיה של ההפסקת עישון
וגם אם במידה והפסקת מימשת את הרצון שלך ואז יכול לעבור חודש ופתאום תגיד מה רק סיגריה אחת פה ושם כי אם אני העצור בעצמי זה סתם יכניס אותי לחרא
ואז ככה אחרי שכבר הפסקת אתה חוזר לעשן מבלי לשים לב.
אז אתה צודק אחי בכל מילה אבל הבאתי לך תמונה יותר כוללת וטיפה מתקנת
וכן רק עם רצון מפסיקים בלי כל הבולשיט שמוכרים לאנשים.
לכול הילדים בני 3 להלן יונתן שחושב שהוא מבין תשתוק בחיאת תשתוק, אני מניאק אם ראיתה סיגריה
פשוט במקום להתווכח על דברים שאתם לא יודעים בשביל הספאם אל תעשו את זה..
סיגריות זה רק בתקופת היובש כמו עכשיו בערך
ואו כאלו מגנובים על כל הראש
סתום תפה מה קפצת פה לך תישן יא טמבל
הרצון רק יעזור לך אבל לא מה שיגרום לך להפסיק, אתה לא יכול פתאום לרצות ובאמת לא תפסיק לעשן. הרצון עוזר אתה צריך בגמילה לרדת בכמות הסיגריות, חוץ מזה שאתה אומר דברים שאתה לא יודע - גמילה הכל בבת אחת לא בריאה, היא גורמת לך להשתגע ובסופו של דבר תחזור לעשן.
בחיאת ראבק, אל תתחיל איתי
שתוק כבר
מתי תתבגרו? חילקתי אזהרות למי שצריך, חבל שככה.
כאן הנושא ננעל ואני מקווה שזו הפעם האחרונה שאני אצטרך לטפל בבעיות מהסוג הזה.